ZAVRŠNA SVEČANOST PREDŠKOLACA

Baš kao što svaka ustanova ili institucija ima svoj dan u godini za smotru u kojoj će pokazati sve svoje vrline i kvalitete, ali i one ostvarene ciljeve kao rezultat rada kojima se ponosno predstavlja, tako je i naš vrtić u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. pred brojno okupljenim roditeljima, bakama, djedovima i ostalim uzvanicima, manifestirao svoj cjelogodišnji rad kao i spremnost za nastavak obrazovanja u školskom sustavu.

Imajući u vidu kako je to velik dan za djecu, a posebice za djecu predškolaca kojima se vrtićko razdoblje bliži kraju, s dodatnom se pažnjom pristupilo svakoj izvedenoj točki koja je izazvala pljesak i ovacije prisutnih roditelja.

Po završetku programa, kako to obično biva na završnim svečanostima, djeci predškolaca uručene su Diplome o završenom predškolskom obrazovanju s prigodnim kapama, a potom je uslijedilo fotografiranje.

Roditelji predškolaca i ove su godine pripremili poklon iznenađenja za djelatnike našeg vrtića. Sadnicu drveta šarenolisne vrbe “Hakuro Nishiki”.

🌳

Poklon je to koji sam po sebi nosi poruku, a pozivajući se na englesku poslovicu: „Onaj tko sadi drvo, voli ne samo sebe, nego i druge“, zasigurno će nas pozvati na još veću ljubav jednih prema drugima kao temeljnu vrijednost svakog društva.

Ovim putem upućujemo zahvalu svim roditeljima na poklonu i lijepoj gesti kao i odazivu kojim su uveličali ovu svečanost i time još jednom pokazali svoju otvorenost i spremnost na suradnju kao glavnom obliku podrške u radu i razvitku svima nam voljenog vrtića.